GHID DE UTILIZARE
Cu Pneus-Online, vanzarea masinii sau a motocicletei dumneavoastra devine o joaca de copil!

Pe site-ul de anunturi Pneus-Online, tot ce trebuie sa faceti este sa creati si sa publicati un anunt pentru masina sau motocicleta dumneavoastra. Crearea si publicarea anuntului presupune doar patru pasi simpli.
Procesul este foarte simplu si extrem de usor de urmat.

Trebuie doar sa urmati ghidul de utilizare de mai jos si sa lansati campania dumneavoastra publicitara chiar in acest moment!
Pasul 1: Introducerea datelor vehiculului dumneavoastra
Faceti clic pe bannerul "Introduceti anunturile dumneavoastra" de pe pagina de start a site-ului de anunturi Pneus-Online. Veti ajunge la o pagina care va solicita informatiile despre vehiculul dumneavoastra.

Ca prim pas in crearea anuntului dumneavoastra, selectati tipul de vehicul (autoturism/vehicul utilitar sau motocicleta) pentru care doriti sa introduceti un anunt.

Apoi, introduceti informatiile detaliate despre vehiculul dumneavoastra.
Informatii despre automobil:
Daca puneti un anunt pentru un autoturism/un vehicul utilitar, completati informatiile de mai jos pentru automobilul dumneavoastra, alegand din optiunile oferite:

- Categorie auto
- Marca auto
- Model
- Versiune
- An
- Cutie de viteze
- Nr. usi
- Combustibil
- Culoare
- Km
- Pret

Va rugam sa nu uitati sa bifati caseta "Prim proprietar", daca sunteti primul proprietar al vehiculului dumneavoastra.
Informatii despre motocicleta:
Daca puneti un anunt pentru o motocicleta, completati informatiile de mai jos pentru motocicleta dumneavoastra, alegand din optiunile oferite:

- Categorie motocicleta
- Marca motocicleta
- Culoare
- An
- Km
- Pret

Va rugam sa nu uitati sa bifati caseta "Prim proprietar", daca sunteti primul proprietar al motocicletei dumneavoastra.
Optiuni si Observatii:
Completati coloana "Optiuni" cu caracteristicile particulare ale vehiculului dumneavoastra.
In coloana "observatii", puteti specifica observatiile dumneavoastra despre vehicul (detalii particulare, zgarieturi, starea generala a vehiculului, etc.).
Incarcarea fotografiilor:
Puteti incarca pana la patru fotografii pentru vehiculul dumneavoastra. Cu toate ca aceasta caracteristica este optionala, ea joaca un rol important in realizarea tranzactiei. Incarcarea unor fotografii cu vehiculul dumneavoastra (automobil/motocicleta), facute din diferite unghiuri, ii va permite cumparatorului sa isi faca o imagine clara si sa fie mai interesat de achizitionarea lui. Intrucat imaginile exprima mai mult decat cuvintele, fotografiile vor spori sansele de vanzare.
Cum? Puteti selecta imaginile din calculatorul dumneavoastra facand clic pe butonul "Parcurgere" Odata ce ati selectat imaginea, faceti clic pe "OK" pentru a trece la pasul urmator.
Pasul 2: Crearea contului dumneavoastra
In pasul urmator, vi se va cere sa creati un cont pe site-ul de anunturi Pneus-Online. Daca aveti deja un cont, introduceti doar numele de utilizator si parola existente, pentru a va conecta la site. Conectarea la contul dumneavoastra va va ajuta sa tineti o evidenta a tuturor anunturilor publicate pe site.
Pentru utilizatorii noi:
Daca sunteti un utilizator nou, trebuie sa introduceti informatiile de mai jos, iar dupa introducerea lor, veti vedea o previzualizare a anuntului dumneavoastra.

- Adresa e-mail
- Parola si Confirmare parola
- Titlu
- Prenume si Nume
- Adresa si Numar de telefon
- Cod postal, Oras si Tara

Exista optiuni pentru afisarea informatiilor despre vanzator. Pe langa numele afisat/nume si adresa, puteti afisa fie doar adresa de e-mail sau numarul de telefon, fie ambele. Dupa crearea unui cont, veti fi dus la o sectiune de previzualizare a anuntului dumneavoastra.
Utilizator existent:
Daca sunteti deja utilizator, odata ce ati facut clic pe butonul "OK" dupa introducerea adresei de e-mail si a parolei necesare pentru a va conecta la contul dumneavoastra, veti fi dus, automat, la sectiunea de previzualizare a anuntului.
Pasul 3: Previzualizarea anuntului dumneavoastra
In sectiunea de previzualizare, anuntul va fi afisat asa cum apare pe site. Numele vehiculului si pretul sunt afisate pe prima linie, urmate de numarul de vizitatori si data si ora cand a fost creat anuntul. Apoi, sunt enumerate toate informatiile relevante, precum categoria, versiunea, anul, kilometri si caracteristicile vehiculului, impreuna cu optiunile si observatiile. Daca ati incarcat imagini cu vehiculul, acestea vor fi afisate in partea dreapta a paginii.
Pasul 4: Confirmarea finala
Dupa ce, in pasul final, primiti notificarea "Anuntul dumneavoastra a fost confirmat", anuntul dumneavoastra va putea fi vizualizat de toata lumea online.

PNEUS-ONLINE nu este responsabil de continutul sau consecintele anunturilor postate pe site-ul sau.
Europa de Vest :
Europa de Est :
America :
Asia :
Africa :
Oceania :
Auto second hand, moto second hand, 4x4 second hand, scootere second hand, cumparare masina, vanzare masina, cumpar masina, vand masina, vand moto, anunturi auto, anunturi moto
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen