CONDITII GENERALE DE UTILIZARE
1. OBIECTUL SI ACCEPTAREA CONDITIILOR GENERALE DE UTILIZARE (CGU)
Prezentele conditii generale de utilizare (in continuare "CGU") au ca obiect definirea condiyiilor si a modalitatilor de consultare si utilizare a site-ului anunturi.pneus-online.ro (numit in continuare "Site") editat de PNEUS ONLINE SUISSE.

Simpla consultare sau utilizare a Site-ului reprezinta acceptarea fara rezerve, de catre dumneavoastra, a acestor CGU.
2. COMPORTAMENTUL DE URMAT AL INTERNAUTULUI
2.1. Va angajati sa navigati pe Site respectand instructiunile care apar pe ecranul dumneavoastra.

2.2. Trebuie sa va abtineti de la o utilizare a Site-ului sau a serviciilor oferite pe Site care contravine reglementarilor in vigoare, regulilor de buna conduita pe Internet si, intr-un sens mai general, care ar leza interesele, notorietatea, reputatia sau imaginea PNEUS ONLINE SUISSE.

2.3. Prin urmare, se interzice:
- utilizarea de dispozitive, oricare ar fi acestea, pentru a perturba si/sau impiedica buna functionare a Site-ului si a serviciilor editate pe Site;
- difuzarea si trimiterea de continut (indiferent sub ce forma) xenofob, rasist, incitand la ura rasiala, pedofil, pornografic, incitand la omor, defaimator, injurios sau care sa lezeze drepturile tertilor, in special, drepturile de proprietate intelectuala si dreptul la respectarea vietii private;
- expedierea de mesaje electronice nesolicitate in mod abuziv (expediere in masa si/sau repetata catre unul si/sau mai multi destinatari);
- si in sens mai general, colectarea datelor personale difuzate pe Site cu scopul principal de a cauta potentiali clienti.

Autorii anunturilor nu pot fi contactati decat pentru obiectul anunturilor lor, indiferent de modalitatea de contactare.
3. PROPRIETATEA INTELECTUALA
3.1. Luati la cunostinta faptul ca prezentul Site si continutul sau sunt protejate legal prin aplicarea dreptului de proprietate intelectuala si va angajayi sa respectati orice drept de proprietate intelectuala.

3.2. PNEUS ONLINE SUISSE va permite exclusiv:
- consultarea Site-ului si a anunturilor publicate aici;
- tiparirea anunturilor pentru nevoi personale, nu in scop profesional sau comercial, ci in scopuri strict personale, cu obligatia de a pastra, pe copiile tiparite, toate mentiunile de copyright si orice alte mentiuni legale care apar pe documentele originale.

3.3. Orice utilizare neconforma cu dispozitiile de mai sus este ilegala si poate avea ca urmare o actiune in instanta impotriva dumneavoastra.
4. RASPUNDEREA PNEUS-ONLINE
4.1. PNEUS ONLINE SUISSE se ingrijeste de realizarea si actualizarea Site-ului si, in special, a anunturilor. Cu toate acestea, neavand control asupra tuturor datelor si informatiilor difuzate pe Site, PNEUS-ONLINE nu garanteaza ca acestea din urma sunt exacte, corecte si complete, nici ca ele raspund intru totul asteptarilor dumneavoastra. Prin urmare, PNEUS ONLINE SUISSE nu poate fi tras la raspundere pentru nicio dauna care ar putea rezulta de aici si, in sens mai general, pentru nicio utilizare a Site-ului si/sau a continutului acestuia de catre dumneavoastra.

4.2. PNEUS ONLINE SUISSE isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe temporar sau definitiv, in orice moment, intregul Site sau o parte din el, fara a va informa in prealabil. PNEUS ONLINE SUISSE nu va fi tras la raspundere de dumneavoastra sau de teryi pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a Site-ului, nici pentru modificarile privind accesarea Site-ului si a serviciilor oferite pe Site, indiferent de cauza.

4.3. In final, luati la cunostinta si acceptati, in mod expres, faptul ca PNEUS ONLINE SUISSE nu va putea fi tras la raspundere pentru nicio dauna rezultand din orice legatura, indiferent de ce natura, stabilita intre dumneavoastra si un autor al unui anunt sau orice alt partener care furnizeaza continut sau servicii pe Site. In acest caz, puteti solicita exclusiv angajarea raspunderii de catre autor sau partener.
5. DATE PERSONALE
5.1. Consultarea Site-ului si a paginilor sale nu necesita nicio inregistrare nominala din partea dumneavoastra.
Cu toate acestea, in anumite cazuri (crearea spatiului dumneavoastra personal, abonarea la un serviciu de introducere a anunturilor, etc.), puteti fi rugat sa furnizati cateva date personale (adresa postala, adresa electronica, etc.).
In acest caz, formularul este insotit de o caseta de validare, care va permite sa acceptati sau sa refuzati ca aceste date sa fie utilizate de catre PNEUS ONLINE SUISSE in scopuri comerciale in interes propriu sau al tertilor si/sau sa fie cedate unor terti. Informatiile astfel adunate fac obiectul unei procesari a datelor aprobate de Comisia Nationala de Informatica si a Libertatilor.

5.2. Aveti dreptul sa va opuneti impotriva utilizarii si/sau a cedarii datelor dumneavoastra in scopul cautarii de potentiali clienti. Dispuneti de asemenea de un drept de acces si de rectificare printr-o scrisoare la adresa PNEUS ONLINE SUISSE - Rue Alexandre Gavard 16 - 1227 CAROUGE - SUISSE sau printr-un mesaj electronic la urmatoarea adresa: anunturi@pneus-online.fr

In acelasi mod, va puteti exercita dreptul de a sterge datele dumneavoastra cu caracter facultativ, care nu sunt necesare pentru furnizarea serviciului la care v-ati inscris. Luati la cunostinta si acceptati faptul ca datele dumneavoastra pot fi trimise, daca este cazul, unor terti subcontractanti implicati in operarea Site-ului si/sau furnizarea serviciilor oferite pe Site.

5.3. Pentru a stabili datele statistice privind vizitatorii, Site-ul foloseste tehnica fisierelor cookie. Un fisier cookie nu permite identificarea dumneavoastra in schimb, inregistreaza informatii cu privire la navigarea pe Site (paginile vizitate, data si ora vizitarii, etc.). Puteti intotdeauna sa va opuneti crearii lor din meniul "optiuni Internet" a browserului dumneavoastra Internet. Functionarea Site-ului si a serviciilor oferite pe Site poate in acest caz sa fie afectata.
6. INFORMATII LEGALE
Site-ul este realizat de: PNEUS ONLINE SUISSE

Gazduirea este asigurata de: Société ECRITEL

Directorul publicatiei este: Alexis NERGUISIAN - Manager

PNEUS-ONLINE nu este responsabil de continutul sau consecintele anunturilor postate pe site-ul sau.
Europa de Vest :
Europa de Est :
America :
Asia :
Africa :
Oceania :
Auto second hand, moto second hand, 4x4 second hand, scootere second hand, cumparare masina, vanzare masina, cumpar masina, vand masina, vand moto, anunturi auto, anunturi moto
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen